Andreu Salom Porta

Diputat delegat d' Administració General (Diputat de Administració de Patrimoni - Projectes Tècnics i Manteniment - Parc Mòbil - Contractació i Subministraments - Central de Serveis Innovadors i Sostenibles - Imprempta i BOP- Restauració, Investigació i Difusiò del Patrimoni Artistic
22
Jul
11:00
Agenda de Andreu Salom Porta

Reunió Alcalde Alfarrasí i Pres. Comunitat de la Safor

Asunto: Sistemas de Archivos electrónicos

Assistents

Andreu Salom Porta

Diputat delegat d' Administració General (Diputat de Administració de Patrimoni - Projectes Tècnics i Manteniment - Parc Mòbil - Contractació i Subministraments - Central de Serveis Innovadors i Sostenibles - Imprempta i BOP- Restauració, Investigació i Difusiò del Patrimoni Artistic

Federico Vidal

Alcalde Alfarrasí

Voro Femenía

Pres. Mancomunitat de la safor

Lloc

Plaça de Manises, 4, València